'Bizi Birleştiren Hayat', Kanal D'de! İlk tanıtımı yayınlandı

Başrollerini Nilgün Kasapbaşoğlu (Münevver) ve Kayra Zabcı’nın (Yasemin) paylaştığı Kanal D’nin yeni günlük dizisi ‘Bizi Birleştiren Hayat’ın ilk tanıtımı yayınlandı.

9 Eylül Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlayacak olan projenin fragmanında elinde bastonuyla seyirci karşısına çıkan Münevver Hanım’ın, “Yine girecekler bu kapıdan içeri. ‘Anne’ diyecekler bana. Sarılacaklar, affedecekler. Silecekler, hayatımızı karartan o geceyi” sözleri dikkat çekti.

AİLE BAĞLARI, KEDER VE SIRLARIN SÜRÜKLEYİCİ DÜNYASI

Proje, izleyicileri aile bağları, kader ve üzeri örtülen sırların sürükleyici dünyasına davet ediyor. Kadroda; Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Farah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu ve Öznur Kula gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar’ın yazdığı dizinin yapımcılığını Royal Pictures üstlenirken yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir oturuyor.

HAFTA İÇİ HER GÜN İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Çaresizlik içindeki iki kız kardeşin bir konakta yaşayan anneannelerinin kapısına dayanmasıyla başlayan ‘Bizi Birleştiren Hayat’, 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 11.00’da Kanal D izleyicisiyle buluşacak.

Yorum gönder

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment