Melek Mosso'nun Kayserili anısını şaşırttı! 'Arkadaşımı arayıp ona sattım'

Melek Mosso, Berfu Yenenler’in Youtube programına konuk oldu. Burada çarpıcı açıklamalarda bulunan Mosso, “Autotune yapmaları başta çok sinirimi bozuyordu. Bir öğretmen ve performans sanatçısı olarak makineli de makinesiz de çıplak seslisini de söylüyorum. Teknoloji geliştikçe, istediğin kadar karşısında dur; gelişimin karşısında duramazsın, bunu öğrendim ve kabullendim.” açıklamasında bulundu.

Eşi Serkan Sağdıç ile ilgili de konuşan ve evlilik hayatını anlatan ünlü sanatçı, “Eşimle birlikte çalışırken evdeki huzuru kaybettim ve “Birlikte çalışmak olmaz” dedim.” ifadelerini kullandı.

Melek Mosso veSerkan Sağdıç geçtiğimiz yıl dünyaevine girmişti.

İlişkilerinin nasıl başladığını anlatan Mosso, ” Benim yerlerde sürünmem, aşkımdan gebermem lazımdı, ama biz çok normal başladık, “Bir de böyle deneyeyim” diye önce arkadaş olduk.” dedi. Mosso ünlü olduğu için eşinin onunla sevgili olmak istemediğini dile getirdi.

Alıntı Metni

Eşinin ilk başta söylediklerini aktaran Mosso şu ifadeleri kullandı: Başta eşim, “İkimiz de yakışıklıyız ve güzeliz, hayatımızdakileri temizleyelim ve öyle temiz bir ilişkiye başlayalım” diye benimle konuşma yaptı.

Sinem Kobal yıllar sonra açıkladı! ‘Kenan İmirzalıoğlu bağımızı bambaşka bir yere taşıdı’

KAYSERİLİ ANISI

Mosso, güldüren Kayserili anısını şöyle anlattı: Alternatif tıbbı savunan bir ünlü arkadaşım birini önerdi. Kim olduğunu söylemeyeceğim. Midemde sıkıntılar var. Gittim kadına, o kadar izbe bir yere gittik ki… İlaçlar için o zaman 20 bin gibi bir şey söylemişti. Bana ilaçlar vereceğini söyledi. Benden para aldı, para 60 bin TL. Sonra bana ilaçlar geldi, bir tanesinin kutusu bile yok. Muhtemelen ısırgan hapı gibi bir şey aktarda satılıyor. 60 bin TL. Tabii ben bunu içimdeki Kayseriliye yediremem. Arkadaşımı arayıp o hapları aynen ona sattım.

‘Hamile değilim, kilo aldım’ demişti! Melek Mosso: Çocuk istiyorum
Melek Mosso ile Serkan Sağdıç’ın romantik anları! Yat kiraladılar

“ÇOCUK İSTİYORUM”

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen ve ‘kilo aldım biraz, hamile değilim’ diyen şarkıcı Melek Mosso, Girne’de verdiği konser öncesi basın mensuplarıyla ettiği sohbet sırasında çocuk istediğini dile getirmişti.

Yorum gönder

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment