Elon Musk sevgilisini drone ile izletmiş

X (Twitter), Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi ABD’li milyarder Elon Musk’ın (53) teknolojinin nimetlerinden özel hayatında da “illegal” bir şekilde faydalandığı iddia edildi. İngiliz “Daily Mail” gazetesine göre, Elon Musk 2017’de aşk yaşadığı ABD’li oyuncu Amber Heard’ün (38) kendisini aldattığından şüphelenince aktrisi dedektiflere takip ettirmiş. O sırada “Aquaman” adlı filminin çekimleri nedeniyle Avustralya’da bulunan Amber Heard’ün kaldığı evi, Avustralyalı bir futbolcunun geceleri ziyaret ettiği dedikodusu yayılmış. Şehrin bir yerel gazetesine futbolcunun gecelerini Amber Heard’ün evinde geçirdiği, sabahları erkenden villadan ayrıldığınadair duyum ulaşmış.

Gazeteci Sally Coates de Elon Musk’a ulaşarak duyumdan söz etmiş. “Duyumu size bana yakın olan biri benim bilgim dışında iletmiş” diyen Musk’ın Amber Heard’ü profesyonel dedektiflere takip ettirdiği ise dünkü haberle ortaya çıktı. İddiaya göre, Musk’ın güvenlik ekibi, aldatma konularında uzmanlaşmış ünlü bir Avustralyalı dedektiflik firmasına, Amber Heard’ü teknolojinin tüm imkanlarıyla takip etmeleri için 100 bin Avustralya dolarından (2.3 milyon TL) fazla bir ücret ödemiş. Bunun üzerine dedektifler paparazzi gibi davranarak Amber Heard’ü kızılötesi kameralarla ve drone ile izlemişler. Ne gibi veriler elde edip Musk’a ulaştırdıkları sırrını korurken ünlü sevgililer bir yıllık ilişkilerini 2018’de noktaladı.

‘Musk beni de takip ettirdi’

Tayland’da 2018’de bir mağarada mahsur kalan 12 çocuğun kurtarılmasına yardım eden İngiliz mağara araştırmacısı Vernon Unsworth, polemik yaşadığı Elon Musk’ın kendisini de takip ettirdiğini söylüyor. Tayland’daki olay sırasında Unsworth,çocuklar için denizaltı yaptıracağını duyuran Elon Musk’ın girişimini aptalca bulduğunu açıklamış. Bu yüzden tepkisini çektiği Musk’ın kendisini dedektifleretakip ettirmesi nedeniyle mahkemelik olduklarını belirten Unsworth, milyarderin kendisine özür borcu olduğunu ifade etti.

Yorum gönder

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment