Son dakika: One Direction'ın eski üyesi Liam Payne hayatını kaybetti

Dünya, One Direction eski üyesi Liam Payne’den ölüm haberiyle sarsıldı. 31 yaşındaki Liam Payne, Arjantin’de kaldığı otelin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

CANSIZ BEDENİ OTELİN İÇ AVLUSUNDA BULUNDU

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, şarkıcının cesedinin otelin iç avlusunda bulunduğunu doğruladı.

LİAM PAYNE KİMDİR?

Liam Payne tam adıyla Liam James Payne (29 Ağustos 1993 – 16 Ekim 2024), İngiliz şarkıcı ve söz yazarı. İngiliz-İrlandalı erkeklerden oluşan One Direction grubunun bir üyesiydi.

‘Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!’

29 Ağustos 1993’te Wolverhampton’da doğmuştur.The X Factor yarışmasına ilk kez 2008 yılında katıldı ama yarışmanın jürileri ona 2 yıl sonra gelmesini önerdi. 2 yıl sonra “Cry Me A River” şarkısıyla tekrar katıldı. Jüriden 4 evet alarak Boot Camp’a geçti. Ancak o da diğerleri gibi Boot Camp’ta elendi. Fakat Nicole Scherzinger’ın tavsiyesi ile erkekler kategorisinde elemeleri geçememiş olan diğer 4 yarışmacı (Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan ve Harry Styles) ile One Direction isimli bir grup kurarak gruplar kategorisinde yarıştılar. On hafta sonunda finale kadar yükselen grup yarışmayı üçüncülükle bitirdi. İlk albümleri olan Up All Night, 18 Kasım’da piyasaya sürülmüştür. 2012 yılında grubun 2. stüdyo albümü Take Me Home çıkmıştır. Grup Midnight Memories albümünü Kasım 2013’te çıkarmıştır. Dördüncü albümleri olan Four ise bir sene sonra (Kasım 2014) piyasaya sürülmüştür. Zayn Malik’in gruptan ayrılmasından sonra, son albümleri olan Made in the A.M. (Kasım 2015) çıkarılmıştır.Payne de son albümü LP1’i Aralık 2019’da çıkartmıştı.

Liam Payne 2016 yılından beri İngiliz şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Cheryl ile birlikteydi. Çiftin 22 Mart 2017 tarihinde “Bear” adında bir erkek bebekleri doğdu.

Liam Payne ile Kate Cassidy’nin tatiline hastalık engeli!

BÖBREK RAHATSIZLIĞI GEÇİRMİŞTİ

Payne, geçtiğimiz yıl ciddi bir böbrek enfeksiyonu nedeniyle Güney Amerika’da çıkacağı turneyi iptal etmişti. Liam Payne, bir süre hastanede tedavi görmüştü.

Yorum gönder

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment