YÖK Başkanı Özvar, Selçuk Üniversitesi Akademik Yılı açılışına konuştu

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Konya’da Selçuk Üniversitesi Akademik Yılı açılışına katıldı. Sultan Alparslan Kültür Merkezi’ndeki programda konuşan Özvar, 2024-2025 Akademik yılının tüm öğrencilere, akademisyenlere, idari personele hayırlı olmasını diledi. Başkan Özvar, “Türkiye son 22 yılda yükseköğretimde muazzam bir gelişme kaydetmiş bulunuyor. Bugün kapasite açısından bakıldığında ülkemiz 208 üniversitesi, yaklaşık 185 bin öğretim elemanı ve 4 milyonu örgün eğitimde olmak üzere 7 milyona ulaşan öğrencisiyle son derece büyük bir hacme ulaşmış vaziyettedir. Ancak bizler için önemli hususun bu kapasitenin her anlamada keyfiyete âit gelişme ile desteklenmesi olduğunu vurgulamak isterim” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

“SELÇUK ÜNİVERSİTEMİZİN BÜTÜN GÖSTERGELERİNİ BÜYÜK BİR DİKKATLE TAKİP EDİYORUZ”

Başkan Özvar, Selçuk Üniversitesi’nin köklü geçmişine ve başarılarına değinerek, “Selçuk Üniversitesi şuanda Araştırma Üniversitesi Aday İzleme Programı’na dahil olan 6 üniversiteden bir tanesidir. Önümüzdeki dönemde gösterilecek performans ile 23 Araştırma Üniversitesi arasında yer alması mümkündür. Araştırma üniversiteleri belirleme süreçleri tamamen veriye dayalı ve göstergeler üzerinden yürütülmektedir. Bu bakımdan diğer üniversiteler ile birlikte Selçuk Üniversitemizin de bütün göstergelerini büyük bir dikkatle takip ediyoruz” diye konuştu.

“YENİ AKADEMİK YILIN BAŞARILARLA DOLU GEÇMESİNİ DİLİYORUM”

Konya Valisi İbrahim Akın, Selçuk Üniversitesi’nin kapılarını gençlere sonuna kadar açtığını belirterek, “Selçuk Üniversitesi’nin ve sizlerin destekçisi olmaktan gurur duyuyoruz. Yolunuz açık, başarınız daim olsun. Bu vesileyle, yeni akademik yılın hepimize hayırlı olmasını temenni ediyor, üniversitemize emeği geçen tüm akademisyenlerimize ve çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yeni akademik yılın başarılarla dolu geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

“ÜNİVERSİTEMİZİ DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAK, GELECEĞİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ise yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, “Yeni akademik dönemin hepimiz için yeni fırsatlar ve başarılar ile dolu bir dönem olacağına inanıyorum. Birlikte çalışarak üniversitemizi daha da ileriye taşıyacak, geleceği hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Yorum gönder

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment