Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı'ndan SAHA EXPO’da Çelik Kubbe mesajı: En yakından en uzağa geliştirdik

Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı SAHA EXPO, bugün itibarıyla başladı. Savunma sanayii ürünlerinin tek tek görücüye çıktığı fuar 26 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Bakan Kacır: Çelik Kubbe için düğmeye bastık

SAHA EXPO’da yer alan Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yiğit, milliyet.com.tr’den Sercan Dinç’e savunma sanayii ürünlerine ilişkin bilgiler verdi. Faruk Yiğit, ROKETSAN’ın bugün görücüye çıkacak olan 3 yeni üründen bahsederken, Çelik Kubbe sorusunu da yanıtladı.

SAHA EXPO bugün başladı! Haluk Bayraktar: Böyle bir etkinlik için gerçek bir rekor

‘3 YENİ ÜRÜN TANITACAĞIZ’

Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yiğit’inaçıklamaları şu şekilde: “Biz ROKETSAN olarak burada 20’ye yakın ürünümüzü sergiliyoruz. Karadan havaya, havadan denize, denizden uzaya birçok ürünümüz var. Ayrıca 3 tane de yeni lansmanını yapacağımız ürün var. Bunlar Lazer güdümlü 155 mühimmatı, Lazer OMTAS ve Pusu ismini verdiğimiz diğer ürünümüz var. Onları bugün saat 14.00’te tanıtacağız.

Her geçen sene daha büyük bir güçle, daha büyük bir ürün portföyü ile bu fuara katılıyoruz. Oldukça hareketli, oldukça ilgi toplayan bir fuar görüyoruz. Biz burada olmaktan memnunuz, ülkemizin gücüne güç katıyoruz. Burada sergilediklerimizin dışında, dışarıdaki alanda da bazı ürünlerimiz var. Orada da yine büyük araçlarımızın üzerindeki ürünleri sergiliyoruz. Bizim burada paydaşlarımız da var, bizim için burada olmanın faydası tedarikçi, alt yüklenici firmalarımızla doğrudan temasımız oluyor. Onlarla bulunmak için güzel bir platform. Böylelikle ekosistemimizi çok daha güçlendirmiş olacağımızı düşünüyorum.

İnşallah Türkiye’nin savunma, havacılık ve uzay konusunda yetkin birçok firmasını aynı anda görmüş olacağız.

Son dakika… Bebek katili ‘Yenidoğan çetesi’ nasıl tespit edildi? Bakan Memişoğlu’ndan flaş açıklama

ÇELİK KUBBE MESAJI: ‘EN YAKINDAN, EN UZAĞA GELİŞTİRDİK’

Hava savunma sistemlerinde her şey bitti diyeceğiniz hiçbir nokta olmaz. Bu sistemler dinamik sistemler her zaman katman katman artırmak zorundasınız. Biz en yakın hava savunma sisteminden elimizdeki en uzak hava savunma sistemine kadar birçok ürünümüzü geliştirmiş durumdayız. Bir kısmı envanterde kullanılan ürünler. Çelik Kubbe ile aslında elimizdeki ürünlerin her birinin haberleştiği bir sistemi kastediyoruz. Çelik Kubbe’de sadece ROKETSAN değil, ASELSAN ve diğer paydaş şirketler de görev alıyorlar.”

İsrail vuruldu, Tel Aviv’de olağanüstü hal! Uçuşlar iptal, savaşta bir ilk

Yorum gönder

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment