Komutanın eşi tuzağa düştü! Rus ordusunda şok, çıplak fotoğrafları paylaştılar

Dış Haberler Servisi- Gönüllü “korsanlar” örgütü Inform Napalm, 2014 yılında Rusya’nın Kırım’ı ilhak etmesinin ardından, başlangıçta yarımadanın askeri açıdan ele geçirilmesini açığa çıkarmak amacıyla kuruldu.

Putin’in Şubat 2022’de Ukrayna’nın geniş çaplı işgali emrini vermesinden bu yana, kitlesel fonlamayla desteklenen 30 kişilik hacker grubu, çabalarını Rus askerlerin hayatını zorlaştırmaya çevirdi.

Ukrayna silahlı kuvvetleri genelkurmayının söylediğine göre, Rus zırhlı birliklerinin tanımlanması ve coğrafi konumlarının belirlenmesi için bir teknik geliştirildi ve bu teknik, çok sayıda tank ve zırhlı aracı imha etti.
Hacker grubu, aynı zamanda belirli bireyleri yıkıcı derecede kişisel bir şekilde ifşa etmeyi de kendine görev bildi.

TİYATROYU BOMBALAYAN RUS KOMUTAN DEŞİFRE OLDU

Böyle bir operasyonda korsanlar, yüzlerce sivilin öldüğü bir zulüm olan Mariupol’deki tiyatronun bombalanması olayının ardındaki Rus havacılık komutanının kimliğini ortaya çıkarmayı başardı.
Bilgisayar korsanları Sergei Atroshchenko’nun eşini kendisinin ve diğer subayların çıplak fotoğraflarını paylaşması için kandırdılar.

Rus komutan Atroshchenko’nun kişisel bilgilerini öğrenen korsanlar, daha sonra onun alayından bir subay gibi davrandılar ve eşi Lilia’dan, ön saflardaki adamları için eşlerinin ve kız arkadaşlarının yer aldığı bir ‘vatansever fotoğraf çekimi’ düzenlemesini istediler.

Lilia’nın düzenlediği fotoğraf çekiminde 12 farklı kadın kocalarının üniformalarını giydi.Ve bu, Ukraynalı korsanlara onları teşhis etme fırsatı verdi.

RUS KOMUTANLARI SİBER YOLLA KANDIRDILAR

Bilgisayar korsanları ayrıca Ukrayna doğumlu Atroshchenko’nun, savaş uçaklarının Mariupol doğum hastanesi de dahil olmak üzere diğer sivil hedeflere saldırı düzenlemesi emrini bizzat verdiğini söyledi.
Komutanın özel iletişim bilgileri ve maaşı dahil olmak üzere kişisel bilgilerini, komutası altındaki pilotların listeleri ve performans değerlendirmeleri gibi hassas ayrıntıları ve Ukrayna istihbarat servislerine ilettikleri görevlerin çeşitli ‘teorik ve pratik’ ayrıntılarını içeren bir torrent yayınladılar.

Bilgisayar korsanlarının Lilia’dan görüntüleri almasından sadece iki gün sonra, Atroshchenko’nun alayına Başkan Putin tarafından imzalanan idari emir kapsamında onur ödülü verildi.
Inform Napalm, bilgisayar korsanlarının Atroshchenko hakkında elde ettikleri ayrıntıları Rusya’nın Ukrayna’daki savaş suçlarına ilişkin devam eden soruşturmaya katkıda bulunmak amacıyla Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne gönderdiklerini iddia etti.

Başka bir operasyonda Inform Napalm, St. Petersburg’daki karısına üzerinde oynanmış hastane kayıtlarını göndererek onu Ukrayna’da HIV kaptığına inandırarak kandıran bir Rus topçu birliğinin komutanını görevden uzaklaştırdı.
Ukrayna’da kendisini kadınlarla aldattığını zanneden öfkeli eş, kendisine yüksek tansiyondan başka bir hastalık teşhisi konulmayan eşinin amirlerine başvurdu ve onlar da soruşturma tamamlanıncaya kadar kocasını görevden uzaklaştırıp geri çekti

Yorum gönder

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment